Over Ons:

 

Inspiratie is belangrijk in ons leven. Inspiratie wijst de weg, opent nieuwe deuren. Wij zelf houden ervan ons voortdurend onder te dompelen in de tijdloze wijsheid die door zovelen is neergeschreven of gedeeld. En zodoende houden we erg van citaten. Kleine parels van grootse inspiratie en waarheid.

 

We hebben dit project opgezet om iedereen die dat wenst dagelijks wat inspiratie toe te sturen. De hedendaagse technologie maakt het mogelijk dat dit nu automatisch kan gaan. Mensen schrijven zich in en uit wanneer ze dit zelf wensen.

 

Om dit project te realiseren hebben we, samen met de hulp van goede vrienden, vele weken gewerkt.

We delen het vanuit het hart, om zo deze woorden van inspiratie in de wereld te verspreiden.

 

De citaten die we selecteren zijn allen gericht op spirituele bewustwording, omdat hier ons hart naar uitgaat.

 

Wij hopen dat het ook jou mag inspireren.

 

Hartelijke groet,

 

Griet Heylen & Roel Crabbé

www.AnamCara.be

 

 

 

Over Griet Heylen

 

griet heylenGriet is een professionele healer, wiens werk gericht is op het herstellen van de verbinding met het innerlijke zelf en de werelden van de ziel. Dit vormt de essentie van haar werk in workshops en individuele begeleiding.


Als Reiki-meester binnen de Reiki Usui traditie geeft ze Reiki Inwijdingen, begeleidt daarin ook mensen naar diepere verbinding en meesterschap, en ondersteunt haar groepen via Open Reiki-avonden.


Griet heeft een Healing praktijk te Berlaar-Heikant en draagt samen met haar man Roel Crabbé "Anam Cara". Ze maakt samen met Roel de Sjamaantroms en is fiere moeder van 4 stralende dochters.

 

Voor meer over haar werk en artikels kan je terecht op www.AnamCara.be

 

 

 

Over Roel Crabbé

 

Roel CrabbeRoel draagt samen met zijn vrouw Griet Heylen "Anam Cara", waar zij workshops, trainingen, ceremonies en individuele consulten geven, opgedragen aan de transformerende kracht van liefde en spirit.


Zijn werk komt voort uit zijn persoonlijke spirituele studies, zijn liefde voor het pad van sjamanisme en de lessen van de New Thought - Ancient Wisdom traditie.


Roel begeleidt jaarlijks vele groepen, geeft daarnaast klankhealing-rituelen en is actief als visionair kunstenaar, auteur, maker van sjamaantroms en bijenhouder.


Roel woont samen met zijn vrouw Griet, dochter Noa en stiefdochters Sarah, Lisa en Emma in Berlaar-Heikant, België.


Voor info over zijn werk met groepen kan je terecht op www.AnamCara.be

Zijn kunstwerken, meditaties en sjamaantroms kan je verkennen op www.RoelCrabbe.com

 

 

 

 

Anam Cara website  
www.AnamCara.be

 

De website van Griet Heylen en Roel Crabbe, met artikels en aktiviteiten over Sjamanisme, Reiki, Zweethut Ceremonies, Klankhealing, de Sjamaantrom, Individuele Healing Consulten en de Anam Cara Blog