Dankwoord

 

"Woorden van Inspiratie" ontstond vanuit het verlangen inspiratie in de wereld te brengen, op een manier dat iedereen die dit wenst er dagelijks van kan genieten, zolang die dat wenst. We zijn heel dankbaar dat dit project het daglicht heeft gevonden en dagelijks mensen zich blijven opgeven voor het ontvangen van de reeks.

 

Vele vrienden deelden hun ideeën in de initiële fase van het project. Een hele groep mensen schreef zich in voor het project officieel opende, om zo feedback te geven wanneer er schrijffouten zouden opduiken. Deze groep mensen is te groot om op te noemen, maar via deze weg willen we onze dankbaarheid uitdrukken.

 

Dank aan Niki Heselmans, die vele dagen investeerde, en nog steeds investeert, in het één voor één inbrengen van de citaten in de autoresponder reeks. Ook maakte hij het mooie filmpje dat je kan zien op de Homepagina. Dank voor je blijvende inzet en enthousiasme!

 

Dank ook aan Mieke Polfliet, die vele citaten uit het engels vertaalde naar het Nederlands, of onze eigen vertalingen nog doornam en corrigeerde.

 

Dank aan de vele mensen die blijvend citaten blijven insturen. Het is fijn te merken dat we met vele samen bouwen aan iets moois.

 

Dank aan de bron van wijsheid en goedheid, die doorheen de woorden van zovele mensen tot ons komt.

 

En ten slotte dank aan jou, lezer, voor je interesse in inspiratie. Dat je weg altijd vol zegen mag zijn.

 

 

Warme groet


Griet Heylen en Roel Crabbé